Sınırın ilk kurbanları Linnes ve Sekidika olacak..

Devre arası transfer döneminde kadrosunda önemli bir operasyona imza atan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yabancı oyuncu tercihinde tatlı bir telaş içerisinde olacak. Deneyimli teknik adam maç kadrosuna 12 isim yazabilirken, kontenjan nedeniyle Martin Linnes ve Jesse Sekidika'nın tribünde olması bekleniyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; sakat oyunculardan bir bir müjdeli haberler alan Galatasaray, yavaş yavaş tam kadro olduğu günlere geri dönüyor. Sezonun ilk yarısında uzun bir süre takımdan ayrı kalan Florin Andone takıma katılırken, Konya deplasmanında sakatlanan Marcelo Saracchi’nin hafta sonunda, Radamel Falcao’nun da bir sonraki hafta sahaya dönmesi bekleniyor. An itibariyle kadrosunda 14 yabancısı bulunan teknik direktör Fatih Terim, tam kadro olduğu dönemlerde 2 oyuncusunu tribüne göndermek zorunda kalacak. Galatasaray'ın ideal onbirinde Emre Akbaba dışında 10 isim yabancı olurken, Ömer Bayram'ın da kadroya dahil olmasıyla birlikte bu sayı 9'a düşecek. 

Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda yer vermeyip kulübede yanına oturtacağı en yüksek ihtimalli isimler ise Younes Belhanda ve Florin Andone olacak gibi görünüyor. Bu durumda yeni transferlerden Jesse Sekidika ve ilk yarı kadro dışı olmasına karşın ikinci yarıda TFF'e ismi bildirilen Martin Linnes tribüne çıkabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0