Guarin'den Nagatomo'ya transfer çağrısı!

yuto nagatomo
Galatasaray'ın devre arasında Marcelo Saracchi'nin transfer edilmesinin ardından lisansını iptal ettiği Yuto Nagatomo için sürpriz bir teklif geldi. Japon oyuncuyu Fredy Guarin, Brezilya'da birlikte oynamaya çağırdı. 

Brezilya Serie A ekibi Vasco da Gama, Galatasaray’ın yabancı sınırlaması nedeniyle lisansını askıya aldığı Yuto Nagatomo’yu transfer etmek istiyor. Vasco de Gama taraftarları bir süredir sosyal medyadan Yuto Nagatomo’ya transfer çağrısı yapıyordu. 

Bu çağrıya futbolculardan Fredy Guarin de katıldı. Nagatomo ile yaptığı görüşmeyi Instagram hesabından paylaşan Guarin, Japon futbolcuya “Kardeşim, gel bu muhteşem taraftarın önünde birlikte oynayalım” dedi. Guarin ve Nagatomo daha önce İtalyan kulübü Inter’de birlikte forma giymişlerdi.

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Nagatomo, 33 yaşındaki sol bek sarı kırmızılı formayla 65 resmi maça çıkıp rakip ağları 3 kez havalandırdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0