Henry Onyekuru forma istiyor!

Galatasaray'da ara transfer döneminde takıma katılan ancak geçirdiği sıtma rahatsızlığı sebebiyle bir süre takımdan uzak kalan Henry Onyekuru ilk onbirde forma giymek için gün sayıyor. Hafta içi antrenmanlarda etkili futboluyla dikkat çeken Nijeryalı oyuncu için teknik direktör Fatih Terim kararını verdi! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Henry Onyekuru için sahneye çıkma zamanı geldi.. Marcelo Saracchi'nin sakatlıktan dönmüş olması, Mariano'nun kart cezalısı olması nedeniyle sol bekte Ömer Bayram'a şans vermeyi düşünen teknik direktör Fatih Terim, ön tarafta da Nijeryalı yıldıza forma verecek. Fiziki açıdan tam hazır olmadığı için bugünkü maça kulübede başlaması beklenen Henry Onyekuru, son idmanda 11’de denendi. Fiziki açıdan tam hazır olmadığı için bugünkü maça kulübede başlaması beklenen Onyekuru, dün akşam Florya'da yapılan son taktik antrenmanda ilk 11’de denendi. 

Mariano'nun kart cezası nedeniyle sağ bek bölgesinde Martin Linnes'e şans verecek olan Terim, sol bekte de Marcelo Saracchi'yi derbiye düşünerek riske etmeyecek ve Ömer Bayram'a şans verecek. Son antrenmanda bu düzeni deneyen Terim, sol kanatta da Henry Onyekuru'yu denedi. Antrenman öncesinde sağlık ekibinden rapor alan Terim, antrenman sonrasında da Onyekuru ile görüştü ve Nijeryalı oyuncunun "Oynamak istiyorum." demesinin ardından kararını kesinleştirdi. Sol kanatta Onyekuru'ya şans verecek olan Terim, sağ kanatta da Sofiane Feghouli'yi görevlendirecek. Geçen sezon bu ikili şampiyonluk yolunda kilit rol üstlenirken, Feghouli de sezonun ikinci yarısında ‘şampiyonluk modunu’ açtı ve beklenen seviyeye ulaştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0