Maicon için sürpriz teklif..

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde 1.5 yıllığına Al-Nassr takımına kiralanan Maicon için sürpriz bir gelişme yaşandı. Arap ekibinde gösterdiği performansla alkış alan ve düzenli olarak forma giyen Brezilyalı savunma oyuncusunun menajeri Galatasaray yönetimine bonservis şartlarını sordu!

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon sonuna kadar Al-Nassr takımına kiralanan Maicon için bonservis gelişmesi yaşanıyor. Suudi Arabistan ekibinde düzenli olarak forma giyen Brezilyalı savunma oyuncusunun sözleşmesi gelecek sezon sona ererken, oyuncunun menajeri Galatasaray yönetimine bonservis şartlarını sordu. Maicon'un performansından memnun kalan Arap ekibi, sarı-kırmızılı takımın kapısını çaldı. Brezilyalı stoperin bonservisini almak isteyen Al Nassr'ın yaklaşık 4 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi. Maicon'u gelecek sezon kadroda düşünmeyen teknik direktör Fatih Terim'in de satışa onay vermesi beklenirken, elde edilen bu ücretin FFP kapsamında kulübün elini rahatlatması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon 1.7 milyon Euro ücretle Suudi ekibine kiralanan Maicon, yıllık 2.2 milyon Euro ücret alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0