Luyindama için FIFA'dan ödeme!

Milli arada Demokratik Kongo'nun Gambiya ile deplasmanda oynadığı mücadelede rakibiyle girdiği hava topu mücadelesinde sakatlanan ve yapılan kontrollerin ardından çapraz bağlarının koptuğu tespit edilen Christian Luyindama tedavisine İstanbul'da devam ediyor. Galatasaray sağlık ekibinin gözetiminde tedavi sürecini devam ettiren Luyindama için FIFA tarafından ödeme yapıldı. 

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezonu kapatan Christian Luyindama'nın yıllık ücreti FIFA tarafından ödenecek. Milli takımda sakatlanan tecrübeli savunmacının 3 aylık transfer taksidine denk gelen 262bin Euro'luk ödeme hafta içerisinde Galatasaray'ın hesabına yatırıldı. FIFA'nın milli takımda sakatlanan Luyindama için kendilerine gelen raporlar doğrultusunda "minimum 3 ay forma giyememe" durumu göz önünde bulundurularak bu ödemenin yapıldığı belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0