Galatasaray'ın Malatya karşısında 11'i belli oldu!

galatasaray-malatya
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da karşılaşmanın ilk 11'i belli oldu. Cimbom'da Fatih Terim üst üste 3 maçtır kazanan 11'de zorunlu değişikliğe gitti. Galatasaray'da Henry Onyekuru bu sezon ilk kez bir lig maçında ilk 11'de yer alacak.

Galatasaray teknik direktörü İmparator Fatih Terim, Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sarı kart cezalısı olan Mariano yerine Şener Özbayraklı'yı tercih ederken solbekte de Marcelo Saracchi yerine Ömer Bayram'a görev verdi. Cimbom'da sol kanatta bu sezon ilk kez Süper Lig'de 11 başlayacak olan Henry Onyekuru görev alacak. Galatasaray'da Radamel Falcao ve Florin Andone de yedekler arasında yer alıyor.

Galatasaray'ın Malatyaspor karşısında ilk 11'iMuslera, Şener, Donk, Marcao, Ömer Bayram, Seri, Lemina, Feghouli, Emre Akbaba, Onyekuru, Adem Büyük.

Yedekler: Okan, Ahmet, Emin Bayram, Linnes, Selçuk, Taylan, Belhanda, Jesse Sekidika, Flor,in Andone ve Radamel Falcao.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0