STSL | Adem atıyor, Galatasaray kazanıyor!

galatasaray-yeni malatya
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Ali Sami Yen'de oynanan mücadeleyi Cimbom, 45. dakikada Adem Büyük'ün penaltıdan attığı tek golle kazandı ve üst üste 6. galibiyetini alarak ligde puanını 42'ye yükseltti ve 3. sıraya yükseldi! Galatasaray - Yeni Malatyaspor maç özeti ve maçın detayları haberimizde...

GALATASARAY - YENİ MALATYASPOR MAÇ ÖZETİ

Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Şener, Donk, Marcao, Ömer Bayram, Seri, Lemina, Feghouli, Emre Akbaba, Onyekuru, Adem Büyük ilk onbiriyle başladı Maça iyi başlayan taraf konuk ekip olurken 17. saniyede Seri'nin hatası sonucunda Gökhan Töre'nin vuruşunda Muslera gole izin vermedi. Gergin geçen ilk yarıda Galatasaray rakip kalede ilk tehlikesini Henry Onyekuru ile yakaladı. Yıldız futbolcunun ceza sahası içinden vuruşu az farkla dışarı çıktı. Fatih Terim'in öğrencileri 38. dakikada Adem Büyük ile golü bulsa da VAR incelemesinin ardından pozisyon ofsayt olduğu için gol geçerlilik kazanmadı. Rakip kalede baskısını arttıran Galatasaray, 45. dakikada penaltı kazandı. Adem Büyük'ün enfes pasında Emre Akbaba kaleciyle karşı karşıya kalırken rakip oyuncunun müdahalesiyle yerde kaldı ve Cimbom penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Adem Büyük, topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0'a getirdi. İlk yarıda başka olmadı ve Galatasaray soyunma odasına 1-0 üstün girdi.

Fatih Terim ikinci yarıya başlarken Şener Özbayraklı-Martin Linnes değişikliğine gitti. Galatasaray ikinci yarıya iyi başlarken Adem Büyük ile önemli fırsatlar yakalasa da golü bulamadı. 57. dakikada Yeni Malatyaspor penaltı kazansa da yapılan VAR incelemesinin ardından pozisyonun başında ofsayt tespit edildi ve penaltı kararı iptal edildi. 64. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Ryan Donk'un kafa vuruşu direkten dönerken pozisyonun devamında Adem Büyük'ün vuruşu da üstten auta çıktı. Maçın 80. dakikasında Adem Büyük alkışlarla çıktı, Radamel Falcao oyuna girdi. 83. dakikada Emre Akbaba'nın pasında savunmanın arkasına kaçan Onyekuru, kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak topu ağlara gönderemedi. 86'da Onyekuru'nun kazandığı topta Falcao'nun ceza sahası dışından vuruşu kalecide kaldı. Maçın 89. dakikasında Mario Lemina sakatlanarak oyundan çıktı. Karşılaşmanın kalanında başka gol olmadı ve Galatasaray, Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenerek puanını 42 yaptı. Üst üste 6. galibiyetini alan Fatih Terim'in öğrencileri 3. sıraya yükseldi ve Kadıköy'e Fenerbahçe'nin 4 puan önünde gidecek! 

Galatasaray 1-0 Yeni Malatyaspor maçının özeti: 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0