İmparator oyuncularıyla tek tek görüşüyor!

Süper Lig'in ikinci yarısına iddialı bir giriş yapan ve 7'de 7 yaparak zirveye ortak olan Galatasaray'da sadece taraftar değil, teknik heyet ve oyuncular şampiyonluğa hedeflenmiş durumda.. Kadıköy'deki derbi öncesinde oyuncularına özel olarak çalışmalar yaptıran Fatih Terim, aynı mental çalışmaları sezon sonuna kadar sürdürme kararı aldı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da teknik heyet tam anlamıyla hedefe kilitlenmiş durumda.. Hafta sonu Kadıköy deplasmanında tam 20 yıl aradan sonra galip gelirken bu zaferin baş mimarı olarak gösterilen teknik direktör Fatih Terim, kurmaylarıyla birlikte ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Derbi öncesi tüm oyuncularına tek tek ev ödevi veren ve Fenerbahçe’nin tüm zaaflarını belirleyerek, 3-1’lik galibiyeti getiren taktik kurguyu oluşturan İmparator, hafta sonu oynanacak olan Gençlerbirliği sınavına da takımını aynı tarzda hazırlıyor. Ancak bu kez takıma ev ödevi yok! Terim derbi sonrasında Florya’daki idmanlarda oyuncularıyla bire bir görüşmelerde bulunarak onları rehavetten uzak tutmaya ve şampiyonluk kupasına motive etmeye çalışıyor.

OYUNCULAR DA HAVAYA GİRDİ
Terim’in motivasyon operasyonuyla birlikte, futbolcuların da şampiyonluk havasına girmiş olmaları, Galatasaray’da tam anlamıyla birlik beraberlik ortamı yaratmış durumda.. Sarı-Kırmızılı oyuncular, üst üste üçüncü lig şampiyonluğuna ulaşabilmek için antrenmanlarda sıkı şekilde çalışırken idmanlardan sonra da ligde kalan maçları masaya yatırıp neler yapabileceklerini konuşuyorlar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0