Terim kazanan kadroyu bozmayacak!

Kadıköy'den galibiyetle dönerek zirveye ortak olan Galatasaray'da hedef galibiyet serisini 8 maça çıkartmak.. Oyuncularını rehavet konusunda uyaran teknik direktör Fatih Terim hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçında da derbiyi kazanan kadroyu bozmama kararı aldı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig’de üst üste 7 maçtan galibiyetle ayrılan ve bu hafta Pazar günü evinde Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Galatasaray’ın gözü üstüste 8. galibiyette! Fenerbahçe derbisi sonrası bir yenilenme antrenmanı yapan, ertesi günü dinlenerek geçiren Sarı- Kırmızılı ekip, hafta sonu oynayacağı zorlu mücadelenin provalarına dün itibarıyla başladı. Teknik patron Fatih Terim, şimdiden Gençlerbirliği’ne karşı kullanacağı taktik kurguyu hazırladı ve Kadıköy'deki kurguyu değiştirmeme kararı aldı. Kırmızı kart gören Younes Belhanda yerine Emre Akbaba yada Taylan Antalyalı'yı değerlendirmeyi düşünen deneyimli teknik adamın özellikle öndeki hücum hattını değiştirmeyi düşünmediği öğrenildi. 

HÜCUM HATTI DEĞİŞMEYECEK
Tecrübeli çalıştırıcı, Başkent temsilcisi karşısında Feghouli, Emre Akbaba, Falcao ve Onyekuru dörtlüsüyle sonuca gitmeyi planlıyor. Ayrıca sakatlığı tam olarak geçmediği için Gençlerbirliği karşısında riske edilmeyecek olan Lemina’nın yerine yine Seri’nin ön liberoda görev yapacağı ve oyun kurucu rolünü üstleneceği belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0