John Roberson derbide 15 sayıyla oynadı!

john roberson
Galatasaray Doğa Sigorta deplasmanda Fenerbahçe Beko'yu 80-75 yenerek önemli bir galibiyete imza atarken yeni transfer John Roberson da gösterdiği performansla kilit isimlerden biri oldu. 

Galatasaray'ın Avusturalya'dan transfer ettiği ve sarı-kırmızılı formayla ilk maçına Fenerbahçe derbisinde çıkan John Roberson, ortaya koyduğu performansla galibiyeti getiren isimlerden oldu. Roberson oyuna girdiği bölümde üst üste 5 sayı bularak takımı maçta ilk kez öne geçirirken karşılaşmanın kalan bölümünde de önemli katkı verdi. 


Özellikle 3. çeyrekte attığı arka arkaya basketlerle takımının galibiyetinde önemli rol oynayan Amerikalı yıldız, 19 dakika sahada kaldığı maçta 15 sayı, 3 asistle galibiyete katkı verdi. 2/4 ikilik ve 3/4 üçlükle oynayan Roberson, çizgiden de 2/2 ile attı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0