Mario Lemina tedbir amaçlı çıktı!

mario-lemina
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında Yeni Malatyaspor'u Adem Büyük'ün penaltıdan attığı tek golle geçerken sarı-kırmızılılarda Mario Lemina korkusu yaşanıyor. Üst üste 6. galibiyetini alan Cimbom'da yıldız futbolcunun son dakikada sakatlanarak oyundan çıkması taraftarları korkuttu.


Galatasaray, Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenerek ligde üst üste 6. galibiyeti alıp 3. sıraya çıkarken Mario Lemina durumu taraftarları üzdü. Maçın son dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan yıldız futbolcunun gelecek hafta Fenerbahçe derbisinde oynamamasından korkuluyor. Maçın ardından Lemina'nın durumuyla ilgili konuşan Fatih Terim, "Lemina için doktorla konuştum. Arka adalesinde bir problem olduğunu söyledi. Bu tabi iyi bir haber değil. Umut ederim bir sorun çıkmaz." sözlerini söyledi.

YENER İNCE: LEMINA TEDBİR AMAÇLI ÇIKTI
Öte yandan, GS TV'den yapılan açıklamada Yener İnce'nin Lemina'nın durumuna ilişkin, "Arka adalesinde bir ağrı hissedince tedbir amaçlı oyundan çıkarıldı." sözlerine yer verildi. Bu açıklama taraftarı bir nebze rahatlatırken Lemina'nın net durumunun yarın yapılacak MR'dan sonra açıklanacağı söylendi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0