Fatih Terim: Yavaş yavaş tırmanıyoruz...

Galatasaray, 44. dakikada Adem Büyük'ün penaltıdan attığı golle Yeni Malatyaspor engelini geçti. Sarı Kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"YAVAŞ YAVAŞ TIRMANIYORUZ."
"Çarşamba günü eforu yüksek bir maç oynadık. Onun üzerine bu, çok da kolay olmadı. Malatya da dirençli bir takım, tehlikeli oyuncuları var. Buna rağmen oyunu kontrolümüz altında götürdük. Bugün biraz daha az pas yaptık ama genel olarak 1'den sonra kaçırdığımız goller de çok da kaçırılacak goller değil. 2'yi bulmak olayı başka yerlere götürürdü. Bu puanlar, çok önemli puanlar. Taraftarımızla beraber birlikte yürüyeceğiz, yavaş yavaş tırmanıyoruz."

"ÜMİT EDİYORUM LEMİNA'DA PROBLEM ÇIKMAZ"
"Bugün Falcao'yu 15-20 dakika denedik, dönmesi sevindirici. Genel olarak takımımdan memnunum. Kolay değil, her an her kaybınızda çalkantıya uğramanız durumunda aşağıya gitmeniz muhtemelken, bu kadar kritik dönemde sorumluluk alıp iyi oynamak ve kazanmak önemli.Arka adalesi gibi bir sıkıntı var Lemina'da. Bu tabii ki iyi bir haber değil. Lemina çok önemli bir oyuncumuz. Ümit ederim ki sıkıntısı çıkmaz. Sıkıntı çıksa da Galatasaray takımı her yerde, herkesle oynar."

"İNŞALLAH DERBİYİ KAZANIP GELİRİZ"
"Derbilerin hiçbiri kolay değildir. Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti de bilinen bir şey. İlk defa orada oynamıyoruz. Galatasaray nereye giderse gitsin kazanmaya gider. Fenerbahçe'nin son haftalardaki durumu bizim maçla hiç alakalı olmayacaktır. Galatasaray-Fenerbahçe maçlarının havası, atmosferi çok değişik oluyor. O ciddiyetle, o dikkatle oynayan Galatasaray olacak. İnşallah kazanıp geliriz. Tabii ki kazanmaya gidiyoruz. Hiç oyuncularıma 'Beraberlik yeter' dediğimi hatırlamıyorum. Nerede olursa olsun, Galatasaray böyle. Kazanır, kaybeder, olabilir. Felsefesi budur."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0