Younes Belhanda özür diledi!

Süper Lig'de deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında sahadan 3-1 galibiyetle ayrılarak 20 yıl sonra Kadıköy'de kazanan Galatasaray'da maçın içerisinde Deniz Türüç ile yaşadığı gerginliğin ardından kırmızı kart gören Younes Belhanda'nın karşılaşmanın ardından teknik heyet ve takım arkadaşlarından özür dilediği ortaya çıktı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın sezon başından beri tartışılan yıldızı Belhanda, bir Fenerbahçe derbisinde daha takımını 10 kişi bırakırken yaptığından da pişman oldu. Hakeme itirazdan ilk sarı kartı gören ve zaman zaman rakipleriyle gerilim yaşayan Faslı futbolcu, ikinci sarıyı görmemesi için Fatih Hoca tarafından kenara alınırken bu sırada kendisini iten Deniz Türüç’e daha sert bir hareketle karşılık vermiş ve yaşanan arbedenin ardından kırmızı kart görmüştü. Teknik direktör Fatih Terim, yerine Ahmet Çalık’ı oyuna sokmaya hazırlanırken Belhanda’nın yaptığı bu hareket sebebiyle çileden çıktı.

SIKINTI BÜYÜMEDİ
Buna rağmen aynı anda Deniz’in de oyundan atılmasıyla Galatasaray’ın sıkıntısı büyümedi ve 90 dakika zaferle sonuçlandı. Faslı futbolcunun, karşılaşma sonrası soyunma odasında arkadaşları ve hocasından özür dilediği, takımını yalnız bıraktığı için duyduğu pişmanlığı dile getirdiği bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0