Ryan Donk'a yeni sözleşme geliyor!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'den önce kadro dışı kalan ve takımdan ayrılması gündemde olan Ryan Donk, dördüncü Terim döneminde gösterdiği performansla alkış alıyor. Orta saha ve savunmada teknik heyetin jokeri haline dönüşen 33 yaşındaki Hollandalı oyuncunun sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesinin uzatılması gündeme geldi! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de şampiyonluğa yürüyen Galatasaray iç transferde de çalışmalara başlıyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim hem yeni sezonun transfer çalışmalarını hem de iç transferdeki süreçlerini geç kalmadan gerçekleştirmek istiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in elinde tam bir jokere dönen ve orta sahanın yanı sıra stoperde de başarılı bir performans sergileyen Ryan Donk gösterdiği performansla alkış topladı. Hollandalı oyuncunun sergilediği oyunun yanı sıra takım içi arkadaşlık ilişkileri ve genç oyuncularla olan diyaloğu da dikkat çekerken; başarılı oyuncuya 1+1 yıllık yeni sözleşme önerilmesi gündeme geldi. 

2018-19 sezonu başında yıllık 1.9 milyon Euro ücretle Galatasaray ile sözleşmesini bir yılı opsiyonlu olarak iki yıllığına uzatan Ryan Donk, geçtiğimiz hafta sözleşmesindeki 300bin Euro'luk bonus maddesini de almaya hak kazanmıştı. Hollandalı oyuncuya yine performansa dayalı bir sözleşme önerilmesi beklenirken, yıllık ücretinin de 1.5 milyon Euro seviyelerine indirilmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0