Abdurrahim Albayrak ve eşi karantinada!

2019 yılında Çin'de görülmesinin ardından çok kısa bir sürede tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs Türkiye'de de hızla yayılmaya devam ediyor. Son olarak bakanlık tarafından yapılan resmi açıklamada 1256 vaka sayısı olduğu belirtilirken, Galatasaray'da üzücü bir gelişme resmi olarak duyuruldu. İkinci başkan Abdurrahim Albayrak ve eşinin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı! 

Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde..
Sn. Abdurrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkmıştır. İkinci Başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak’ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir. Albayrak Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0