Yvon ve Anthi ülkelerine döndü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen koronavirüs nedeniyle Galatasaray kadın voleybol takımında hareketli günler yaşanıyor. Ulusal ve uluslararası tüm organizasyonların ertelenmesi kararının ardından oyuncular bireysel izolasyon gerçekleştirirken, sezon başında takıma katılan Yvon Belien ve Anthi Vasilantonaki ülkelerine döndü.

Galatasaray  kadın voleybol takımının iki oyuncusu corona virüs salgını sonrası ülkelerine döndü. Voleybol şubesinden sorumlu yönetici Okan Böke yaptığı açıklamada, "Galatasaray Kulübü olarak bugün Belien ve Anthi'yi ailelerin yanına yollama kararı aldık. Bir kez daha söylüyorum; hiçbir kupa bizim bir kızımızın ya da oğlumuzun ailelerinin sağlığından önemli değildir." ifadelerini kullandı.

Hollandalı oyuncu Yvon Belien ve Yunan oyuncu Anthi Vasilantonaki'nin ailelerinin yanına gitmesi sonrası akıllara oyuncularda şüphe mi olduğu sorusu geldi ancak oyuncularda koronavirüs semptomları görülmediği, şüphesinin de olmadığı öğrenildi. İki oyuncunun da test yapılmasını gerektirecek semptomları olmadığı belirtildi. İki oyuncunun liglerin oynanma kararı alınmasının ardından Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği bilinmezken, Okan Böke'nin kişisel hesabında iki oyuncuya da "Gelecek sezon görüşürüz." mesajı atması dikkat çekti.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0