Luyindama için dikkat çeken teklif!

Galatasaray'da sezonun ilk yarısında milli takımda sakatlanarak sezonu kapatan Christian Luyindama beklenenden erken bir şekilde çalışmalara başlarken, başarılı savunmacı için İngiliz basını önemli bir iddiayı gündeme getirdi. Bir süredir Avrupalı kulüplerin ilgisini çeken 25 yaşındaki savunmacı için Wolverhampton Wanderers'ın ciddi olduğu ve 15 milyon Euro'luk teklifle Galatasaray'ın kapısını çaldığı iddia edildi! 

İngiliz basınında yer alan habere göre; Galatasaray'ın sezon başında 5 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonunu kullandığı Christian Luyindama sezon sonunda takımdan ayrılabilir. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde şans bulduğu maçlarda iyi bir görüntü çizen ancak ağır mağlubiyetlere engel olamayan Kongolu savunma oyuncusu, Ekim ayında milli takımda yaşadığı diz sakatlığı sonrasında sezonu kapatmıştı. Süper Lig'in ikinci yarısı için lisansı dondurulan ve sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan başarılı savunmacı için İngiliz ekibi Wolves'in sezon sonu için şimdiden harekete geçtiği iddia edildi. 

Teknik direktör Fatih Terim'in savunmada güvendiği isimlerin başında gelen Luyindama için elini çabuk tutmak isteyen Wolves'ın bonservis için 15 milyon Euro teklif ettiği ancak Galatasaray yönetiminin bu rakamı biraz daha yukarıya çekmeyi planladığı belirtildi. Luyindama için en ciddi kulübün Wolves olduğu belirtilirken, Aston Villa ve Everton'un da ilgisinin devam ettiği belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0