Ali Sami Yen dezenfekte edildi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Türkiye'de de kendisini gösterirken, Süper Lig'de hafta sonu oynanacak olan maçlarla ilgili Spor Bakanlığı'nın "devam" kararı sonrasında gözler hafta sonu oynanacak Galatasaray - Beşiktaş maçına çevrildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada; Galatasaray Spor Kulübü'nün talebi üzerine derbi öncesinde Ali Sami Yen Stadı'nda ve tüm kapalı alanlarında dezenfekte çalışmalarının gerçekleştirileceği belirtildi. 

Bilindiği üzere koronavirüs salgını kapsamında Türkiye'de bir vatandaşın testleri pozitif çıkmış ve ailesiyle birlikte karantina altına alınmıştı. Avrupa'yı ciddi bir şekilde kasıp kavuran ve etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı İtalya Ligi'nde maçlar bir süreliğine askıya alınırken; dün akşam itibariyle Inter ve Juventus kulüplerinin de sportif faaliyetlerini durdurma kararı aldığı açıklanmıştı. Amerika'da da ulusal basketbol ligi olan NBA'de de salgın nedeniyle maçlara bir süre ara verildiği duyuruldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0