Arapovic sahalara geri döndü!

marko-arapovic
Galatasaray Doğa Sigorta, 7DAYS EuroCup Top 16 turunun 6.hafta maçında Rytas Vilnius'a 83-75 mağlup olarak kupaya veda ederken Marko Arapovic sahalara geri döndü. Cimbom'da Hırvat oyuncu uzun bir aranın ardından yeniden forma şansı buldu.

Galatasaray'da sezon başı yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir takımdan uzak kalan Marko Arapovic, EuroCup'ta Buducnost VOLI Podgorica karşılaşmasında şans bulmuştu. Tecrübeli oyuncu ilk olarak FCN Blog'un duyurduğu haberde antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle ülkesine tedavi olamya gitmişti. Geçtiğimiz hafta İstanbul'a dönen ve takımla çalışmalara başlayan Arapovic, Rytas Vilnius karşılaşmasında sahalara geri döndü. Arapovic müsabakada 3 dakika süre bulurken 1 üç sayılık, 1 de iki sayılık atış denedi ancak sonuç alamadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0