7DAYS EuroCup | Avrupa macerası sona erdi..


Galatasaray Doğa Sigorta, 7DAYS EuroCup Top 16 6.hafta maçında Rytas Vilnius'a konuk oldu. İlk yarısında rezalet bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmada rakibine 83-75 boyun eğen Galatasaray Doğa Sigorta'nın avrupa macerası sona erdi.

KARŞILAŞMANIN HİKAYESİ

Galatasaray Doğa Sigorta, karşılaşmaya Emir-Webster-Harrison-Ege-Auguste ilk beşiyle başladı. İlk üç dakikada iki taraf da karşılıklı basketler bulurken skor dengedeydi. Çeyreğin geri kalan bölümünde ise ev sahibi ekip etkin olan taraf olunca çeyrek 20-12 sonuçlandı.

Rytas ikinci çeyreğe 6-0'lık seriyle hızlı bir giriş yaptı ve farkı 14'e kadar çıkardı. Cimbom bu seriye 4-0'lık bir seriyle karşılık verse Rytas bir 6-0'lık seri daha yakaladı ve farkı açmaya devam etti. Çeyreğin geri kalanında iki ekip de karşılıkle basketler bulunca ilk yarı 43-27 tamamlandı.

Yenilmez Armada ilk yarıda bulamadığı hücum ritmini ilk defa üçüncü çeyrekle birlikte bulmaya başladı. Hücumdaki etkinliğimiz sonrası ekibimiz ilk defa bir çeyrekte 20'li sayıları bulurken savunmada rakibine yine dur diyemedi ve son çeyreğe 67-50'lik skorla gidildi.

Galatasaray Doğa Sigorta, son çeyreğe 10-0'lık bir seriyle fırtına gibi girdi ve farkı tek hanelere çekti. Ev sahibi Rytas bu seriyle 4-0'lık mini bir seriyle cevap verip farkı çift hanelere geri çıkarsa da Cimbom 7-2'lik yeni bir seriyle farkı yeniden tek hanelere çekti. Ancak farkı 6'nın altına düşürmeyi başaramayan ekibimiz sahadan 83-75'lik skorla yenik ayrıldı.

Rytas Vilnius - Galatasaray maçının özeti: 



İSTATİSTİKLERİMİZ


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0