Galatasaray'a Alex Telles piyangosu!

alex-telles
Galatasaray'ın 2016 yılında Porto'ya sattığı Alex Telles'ten Cimbom'a müjdeli haber var. Portekiz basınında çıkan haberlerde Brezilyalı yıldızı Chelsea'nin istediği ve yazın transferin gerçekleşebileceği iddia edildi. 

A Bola'nın haberine göre; Chelsea, Alex Telles'i istiyor. 2020/21 sezonunda sözleşmesi sona erecek olan Alex Telles'i bonservissiz olarak elinden kaçırmak istemeyen Porto, Chelsea'nin teklifine sıcak bakıyor.

Daha önce Ivan Marcano, Hector Herrera ve Yacine Brahimi'nin Porto'dan bedelsiz olarak ayrılması Potekiz devinin bu transfere sıcak bakmasını sağlıyor.

3.3 MİLYON EURO KASAYA GİRECEK 
Galatasaray, 2016 yılında Porto'ya 6.5 milyon euroya Porto'ya sattığı Telles'in sözlemesine bir sonraki satıştan elde edilecek kârın %10'unun alınması maddesini koydurmuştu. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı oyuncunun 40 milyon euro karşılığında Chelsea'ye transferi halinde 3.3 milyon euro kazanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0