Babel'i satma planı suya düştü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgından ötürü Euro 2020 gelecek sezona ertelenirken, Galatasaray'ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna katıp, devre arasında Ajax'a kiraladığı Ryan Babel için planları suya düştü. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Euro 2020'nin koronavirüs nedeniyle gelecek sezona ertelenmesi Galatasaray yönetiminin yeni sezon öncesindeki transfer planlarını suya düşürdü.. Devre arasında Henry Onyekuru'yu kiraladıktan sonra takımda gözden düşen Ryan Babel'in değer kaybetmemesi ve sezon sonunda Hollanda milli takımı formasıyla Euro 2020'de şans bulabilmesi adına Ajax'a kiralayan yönetim, oyuncunun göstereceği performansla Çin veya Katar'a satmayı planlıyordu.  Sezonun ilk yarısında elemelerin tamamında milli takım forması giyen 32 yaşındaki hücum oyuncusunun Euro 2020'de de milli takımda olmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle tüm Avrupa'da hayat durma noktasına gelirken, UEFA geçtiğimiz günlerde aldığı karar doğrultusunda da Avrupa Şampiyonası'nı bir yıl erteleme kararı aldığını açıklamıştı. Bu durum Galatasaray yönetiminin de planlarını bozmuş oldu.

Ryan Babel'in performansından memnun olmayan Ajax yetkililerin sezon sonunda yıldız oyuncuyu Galatasaray'a geri göndermeyi düşündüğü belirtilirken, Galatasaray yönetiminin FFP kapsamında Ryan Babel'i uygun bir bedelle takımdan göndermesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0