Fatih Terim şampiyonluk yolunda Feghouli'ye güveniyor!

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve zirvenin sadece 3 puan gerisinde olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim takımına güveniyor. Bu sezon gösterdiği performansla zaman zaman eleştiri oklarının hedefinde olan Sofiane Feghouli ise teknik heyetin şampiyonluk yolunda güvendiği isimlerin başında geliyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim şampiyonluk yolunda Sofiane Feghouli'ye güveniyor.. Süper Lig'de üste sekiz maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, son iki hafta Sivas ve Beşiktaş karşısında toplam 4 puan bırakırken, son haftaların formda ismi Sofiane Feghouli de beklentilerin uzağındaydı. Sivas deplasmanında Radamel Falcao'ya attığı golden önce asist yapsa da iki net fırsattan yararlanamayan Cezayirli, son olarak Beşiktaş karşılaşmasında da iki pozisyondan faydalanamadı. Cezayirli yıldız girdiği fırsatları gole çevirebilse Galatasaray bugün 53 puanla ligin zirvesinde olacaktı. Bu nedenle taraftarın tepkisi olsa da teknik heyet yıldız oyuncudan umutlu.. 

Teknik direktör Fatih Terim ligin son haftalarına girilirken Galatasaray’ın şampiyonluk mücadelesinde en kilit isimlerden birinin Feghouli olduğu görüşünde... İstatistikler de tecrübeli teknik adamı doğrular nitelikte. Cezayirli yıldız, şampiyonluğun kazanıldığı son iki sezonun ilk yarılarında düşük performans sergilemesine rağmen ikinci devrelerde ise adeta şahlanıyor. 

Bu sezon Galatasaray forması altında ligde 21 maça çıkan Sofiane Feghouli bu maçlarda 5 gol - 3 asistlik performans sergiledi. Yıldız oyuncu geçen sezon ligde çok büyük bir kısmı ikinci yarıda olmak üzere 9 gol - 6 asistlik performansıyla takımını şampiyonluğa taşımıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0