Brugge menajerinden Diagne açıklaması!

Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge takımına kiraladığı ancak yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı kalarak Belçika'da problem haline gelen Mbaye Diagne için ilginç bir açıklama geldi. Belçika temsilcisinin takım menajeri Devy Rigaux yaptığı açıklamada Senegalli oyuncunun takım içi huzuru bozduğunu belirtti.

Belçika basınına açıklamalarda bulunan Club Brugge takım menajeri Devy Rigaux, koronavirüs nedeniyle liglere ara verildiğini ve ne zaman başlayacaklarını bilmediklerini belirtirken, Mbaye Diagne hakkında da görüşlerini dile getirdi. Senegalli oyuncunun sezon başında büyük beklentilerle takıma katıldığının hatırlatılması üzerine Rigaux yaptığı açıklamada "Mbaye Diagne takımdan gidince (kadro dışı kalınca) kesinlikle eksikliğini aramadık. Tam aksine takımda iyi bir aile ortamı oluştu, derin bir nefes aldık. Takımda kulübün standartlarına saygı duyan oyuncular kaldı." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0