Taylan ve Okan'dan örnek davranış!

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyada yaşam durma noktasına gelirken, Türkiye'de uygulamaya konulan geçici kısıtlamalar sonrasında futbolcular da harekete geçti. Juventus forması giyen milli oyuncumuz Merih Demiral'ın dün yardıma muhtaç vatandaşlarımız için başlattığı harekete Galatasaraylı oyuncular Okan Kocuk ve Taylan Antalyalı da katıldı.

Juventus forması giyen Merih Demiral geçtiğimiz gün kişisel hesabından yaptığı paylaşımda hem Kızılay hem de çeşitli kuruluşlar aracılığıyla yardıma muhtaç vatandaşlar için harekete geçtiğini açıklamış ve bazı isimleri de etiketleyerek, yardım zincirinden oluşan bir "challenge" başlatmıştı. Devam eden süreçte Beşiktaş forması giyen Umut Nayır ilk olarak Galatasarayımızın yedek kalecisi Okan Kocuk'a pas atarken, Okan'ın zor günler geçiren 1000 aileye yardım bağışı sonrasında Taylan Antalyalı'dan da aynı sayıda destek geldi.

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'da takım kaptanları Selçuk İnan - Fernando Muslera ve Ryan Donk takımın maaşlarından kesinti yapılarak kulüp çalışanlarının maaşının ödemelerinde sıkıntı olmamasını yönetime bildirirken; bir başka tecrübeli isim Adem Büyük sağlık çalışanlarının kullanımı kapsamında maske - eldiven - koruyucu kıyafet bağışında bulunmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0