Anıl Başaran için ilk temas!

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon başlayan gençleşme hareketi, yeni sezonda da devam edecek. Devre arasında Boluspor'dan transfer edilen Erkan Süer gibi potansiyelli isimleri kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray'da scout ekibinin radarına takılan Balıkesirspor'un genç forvet oyuncusu Anıl Başaran için ilk görüşme gerçekleştirildiği iddia edildi. 

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da gençleşme operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Teknik direktör Fatih Terim'in talimatı doğrultusunda alt liglerdeki potansiyelli isimleri tespit ederek kadroya dahil etme çalışmalarını gerçekleştiren Galatasaray'da scout ekibinin dikkat çektiği isimlerden birisi de Balıkesirspor'da forma giyen Anıl Başaran oldu. 2000 doğumlu forvet oyuncusunun sözleşmesi sezon sonunda sona ererken, koronavirüs salgınından dolayı liglere verilen ara öncesinde Galatasaraylı yetkililerin genç oyuncunun menajeriyle görüşerek sözleşme şartlarını sorduğu öğrenildi. 

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve 2013 yılından beri Balıkesirspor'da forma giyen Anıl Başaran bu sezon TFF 1.Lig'de forma giydiği 27 karşılaşmada 7 gol - 1 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0