Listenin ilk sırasında Lemina var!

Galatasaray'da koronavirüs nedeniyle teknik direktör Fatih Terim bir süredir gözetim altında tutulurken, yeni sezona dair kadro planlama çalışmaları sürüyor. Salgın öncesinde yol haritasını belirleyen ve takımdaki bazı isimlerin kadroda kalmasını istediğini yönetime belirten Terim'in direktifleri doğrultusunda profesyoneller de çalışmalarını gerçekleştiriyor. İlk hedef ise, sezon başında kiralık olarak kadroya katılan Mario Lemina

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle hayat durma noktasına gelirken, kulüpler diğer yandan da yeni sezonun çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray'ın sezon başında Southampton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve performansından bir hayli memnun olduğu Mario Lemina için harekete geçmeye hazırlandığı öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim'in daha önce yöneticilere "takımda kalmasını istiyorum." dediği Gabonlu oyuncu için Galatasaray yönetimi yeni sezonda da kiralama yada satın alma formülüyle İngiliz ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sezon başında 16 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan Mario Lemina gösterdiği performansla hem taraftarın hem de teknik heyetin takdirini kazanırken, 26 yaşındaki oyuncunun sakatlıkları bu sezon Galatasaray'da teknik heyetin canını sıkan konuların başında gelmişti. Ancak bu durumu fırsat bilet teknik heyet ve yönetim, Lemina'nın bonservisi için Southampton kulübüne 6 milyon Euro bonservis bedeli önerecek. Galatasaray'da mutlu olduğunu ve kalmak istediğini her fırsatta dile getiren Mario Lemina'nın da bu konuda Southampton yöneticileriyle görüşerek transferinde kolaylık isteyeceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Mario Lemina bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 25 resmi maçta görev yaptı ve 1 gol attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0