Ryan Donk için sürpriz iddia!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'le birlikte çıkışa geçen ve hem savunmada hem de orta alanda teknik heyetin elinde jokere dönüşen Ryan Donk için Belçika basınından flaş bir iddia geldi. Bu sezon Mbaye Diagne konusunda karşı karşıya gelen Galatasaray ve Club Brugge'un sezon sonunda Ryan Donk için karşı karşıya geleceği iddia edildi! 

Voetbal Nieuws'ta yer alan habere göre; sezon sonunda kadrosunda yapılanma gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılan Club Brugge eski oyuncusu Ryan Donk'a sözleşme önerebilir. Galatasaray'da son dönemde yükselen performansıyla tabir-i caizse yeniden doğan ve takımın önemli parçalarından birisi haline gelen tecrübeli oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olması Belçika ekibinin harekete geçmesine neden oldu. 2009-13 yılları arasında Brugge forması ve sonrasında Kasımpaşa'ya transfer olan Donk'un, Hollandalı oluşu ve Belçika kulübüyle yakın ilişkilerinin transferde artı sağlayabileceği belirtildi.  Bunların yanı sıra Brugge teknik direktörü Philippe Clement'in de daha önce dile getirdiği Donk'a olan hayranlığının Belçika ekibi için önemli olduğu aktarıldı.

Galatasaray formasıyla bu sezon 32 resmi karşılaşmada forma giyen Ryan Donk bu karşılaşmalarda 3 gol - 1 asistlik performans sergiledi. 33 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0