Kaan Kançal'dan koronavirüs açıklaması!

Galatasaray'da hem yönetim hem de teknik heyet tarafında koronavirüs testinin pozitif çıkması camiada kısa bir süreli tedirginlik yaratırken, yenilenen testlerde korkulan olmadı. Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'in yanı sıra yapılan son testlerde Yusuf Günay'da da koronavirüs testi pozitif çıkarken, başkan yardımcılarından Kaan Kançal gerçekleştirilen testlerin ilk başta negatif çıkmasına rağmen kontrollerde pozitif bulgulara rastlandığını açıkladı. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da 2. başkan Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim'in Kovid-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından dün de başkan yardımcısı Yusuf Günay'ın koronovirüse yakalandığı belirtildi. Bu üçlünün ortak özelliği; Beşiktaş derbisinin ardından 16 Mart günü Türk Telekom Stadı'ndaki toplantıda yer almaları.. Başkan Mustafa Cengiz'in odasında, yaklaşık 1.5 saat süren toplantı, klimalı bir ortamda gerçekleşmişti. Bu görüşmede, başkan yardımcısı Kaan Kançal da yer aldı. Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'in testlerinin pozitif çıkmasının ardından başkan Mustafa Cengiz ve yakın çevresine yapılan testlerde sonuç negatif çıkmıştı. 

O gün toplantıda bulunan isimlerden birisi olan başkan yardımcılarından Kaan Kançal, koronavirüs testleriyle ilgili olarak "O toplantının ardından Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Fatih Terim ile birlikte asansöre kadar yürüdük. Bundan sonrası zaten bilinen süreç.. Önce Albayrak, ardından Fatih hoca, şimdi de Yusuf Günay.. Ancak burada dikkat çekici bir durum; hepimizin hastanede yapılan testleri negatif çıkmıştı. Fakat Sağlık Bakanlığı'ndan gelen testler sonrasında üçünün testi pozitife dönüştü." ifadelerini kullandı.

Kendisinin testinin de özel hastanede pozitif çıktığını ancak tomografisinde bir kitle saptandığını dile getiren sarı-kırmızılı yönetici, "Semptomlardan biri olan baş ağrısı da görülünce Sağlık Bakanlığı'nın testini de yapılmasını uygun gördüler. Ben de sonucu bekliyorum." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0