Terim hastalığa rağmen takipte!

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve bir süredir hastahanede gözlem altında olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, rahatsızlığının hafif şekilde seyretmesini fırsata çevirmeye çalışıyor. Oyuncularına ilk günden itibaren mesaj gönderen ve bireysel çalışmalarına devam etmelerini isteyen İmparator, yardımcılarının hazırladığı raporları da günlük olarak inceliyor. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, koronavirüsle mücadelesine hastanede karantina altında olmasına karşın çalışmalarına devam ediyor. Tecrübeli çalıştırıcı, hastanedeki vaktini ise boşa harcamamaya kararlı.. 66 yaşındaki teknik adam, günlük olarak oyuncularının antrenman verilerini takip ediyor. Ekibinden her gün detaylı analiz raporları isteyen Terim, tüm takımının ne yaptığını, ailelerinin sağlığındaki son durumu bilmek istiyor. Fatih hocanın taktik analizler yapmaya da devam ettiği ve kendisini lig en kısa sürede tekrar başlayacakmış gibi hazır tutmaya çalıştığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0