Derbi ilk olmayacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Süper Lig maçları için seyircisiz oynama kararı alınırken, Galatasaray ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde ağırlayacak. Ali Sami Yen Arena'da boş tribünlere karşı oynanacak olan karşılaşma ise ezeli rekabette ilk olmayacak! 

Süper Lig'de daha önce 2007-08 sezonunda ilk 5 iç saha maçını seyircisiz olarak oynayan Galatasaray cezanın dördüncü maçını ezeli rakibi Beşiktaş karşısında çekmişti. 2007 yılında Türk futbol tarihine "sulu derbi" olarak geçen Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşmasının ardından 5 maçlık ceza alan Galatasaray, yeni sezonun ilk 5 maçını evinde seyircisiz oynamıştı. Galatasaray - Beşiktaş karşılaşması da bu cezanın içerisinde kalmış ve Cimbom, evindeki dördüncü maçını boş tribünlere karşı oynamıştı. Kalli yönetimindeki Galatasaray ezeli rakibi karşısında sahadan 2-1 galip ayrılarak yoluna devam etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0