Terim derbi planını belirledi; 15-45 arası!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hafta sonu oynanacak derbi öncesinde Beşiktaş'ı mercek altına aldı. Deneyimli teknik adam derbide galibiyetin şifresini belirlerken, özellikle oyunu ilk yarıda kopartmaları gerektiğini öğrencilerine anlatıyor. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kurmaylarıyla birlikte derbiye özel olarak hazırlanıyor. Deneyimli çalıştırıcının yaptığı analizler doğrultusunda, derbinin 16 ve 45. dakikaları arasında Kartal'ı vurmayı planladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılılar ligde attığı 44 golün neredeyse yarısını (21) bu dilimde kaydetti. Beşiktaş'ın 16-45 arasında tam 11 gol yemesi de Terim ve ekibinin iştahını kabartıyor. Aslan bu yarım saatlik dilimde yüksek tempoya çıkıp işi bitirmeyi düşünüyor.

Ancak Cimbom bu periyotta hedefine ulaşamazsa işler karışacak. Çünkü son yarım saatte coşan Beşiktaş 61 ile 90. dakikalar arasında attığı 17 golle rakiplerini alt etmesini biliyor. Maçların ilk yarılarında Avrupa liglerinin en az gol yiyen takımlarından biri olan Galatasaray ilk 45 dakikalarda kalesinde sadece 8 gol görmesiyle bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Galatasaray ilk yarılarda hem hücumda hem de savunmada çok etkili bir performans ortaya koyuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0