Henry Onyekuru döndü!

Süper Lig'de haftanın merakla beklenen maçında ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik heyetin yüzü gülüyor. Geçtiğimiz gün sakatlığı sebebiyle çalışmayı yarım bırakan Henry Onyekuru takımla birlikte çalışmanın tamamında yer alması keyifleri yerine getirdi..

Galatasaray hafta sonu oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde beşe iki dar alanda pas oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. 

Resmi siteden yapılan açıklamaya göre sakatlığı devam eden Adem Büyük’ün tedavisine devam edildi. Bir önceki çalışmada tedbir amaçlı antrenmanı yarım bırakan  Henry Onyekuru, takımla birlikte çalışmalarda yer aldı. Galatasaray futbol takımı, Beşiktaş karşılaşması öncesindeki son antrenmanını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0