Diagne için sürpriz iddia!

Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'a kiraladığı ancak devre arasından itibaren kadro dışı kalan Mbaye Diagne için çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Belçika ekibiyle antrenmanlarda boy göstermeye başlayan Senegalli oyuncu için İngiltere ve Fransa'dan bazı takımlarının ilgisi olduğu iddia edildi! 

Belçika basınında yer alan haberlere göre; Club Brugge'da uzun süredir kadro dışı olan Mbaye Diagne için yeni sezonda Galatasaray’ın başına talih kuşu konabilir.. Mbaye Diagne için İngiliz ve Fransız kulüplerinin ilgisinin devam ettiği ve sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını çalabileceği iddia edildi. Mbaye Diagne için özellikle Nottingham Forest’ın ilgisinden ve temasa geçtiğinden bahsedilirken, Diagne'nin yeni sezonda Galatasaray'da forma giymesinin de bir diğer ihtimal olduğu ifade edildi. 

Geçtiğimiz sezon devre arasında 10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve sezon başında Belçika ekibine kiralanan Senegalli oyuncu disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro dışı bırakılmıştı. Tecrübeli forvet oyuncusu uzun bir süre takımdan ayrı kalırken, koronavirüs salgını öncesinde takımla birlikte çalışmalara başlamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0