Genel Kurul'un tarihi belli değil!

Galatasaray'da geçen sene büyük olaylara sahne olan ve bu sene katılım çoğunluğuna bakılmaksızın 28 Mart'ta yapılması planlanan Genel Kurul koronavirüs salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken, yeni tarih henüz açıklanmış değil.. Mustafa Cengiz yönetimi salgının durumuna göre alınacak kararlar doğrultusunda kongre tarihini açıklamayı planlıyor.

Çoğunluğa bakılmaksızın 28 Mart’ta yapılması gereken Galatasaray’ın Olağan Genel Kurul Toplantısı, corona virüsü salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Toplumsal tedbirler kapsamında salgına karşı önlemlerin bir süre daha devam etmesi gerektiği için, kongrenin yeni tarihi hakkında bir açıklama yapılmadı. Genel kurulun yeni tarihi, salgın durumuna göre 2 hafta içerisinde tekrar belirlenecek.

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz sene gerçekleştirilen Genel Kurul'da mali açıdan ibra edilen Mustafa Cengiz yönetimi idari açıdan ibra edilmemiş ve Galatasaray'da hareketli günler yaşanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0