Erteleme kararını tesislerde beklediler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve bir hafta içerisinde ülkemizde de çok hızlı yayılan koronavirüs nedeniyle liglerin ertelenmesini isteyen Galatasaray'da üstüste iki antrenman iptal edilmişti. Federasyonun zorla ligleri oynatma çabası ise bakanlıktan dönerken, Perşembe günü karar öncesinde Galatasaraylı futbolcular tam 3 saat tesislerde toplantının sonucunu bekledi! 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Liglerin ertelenmesini isteyen kulüplerin başında gelen Galatasaray’da iki günlük iznin ardından üstüste iki antrenman da iptal edilmişti.. Geçtiğimiz hafta sonu seyircisiz olarak oynanılan ve golsüz eşitlikle sona eren Beşiktaş derbisi sonrası futbolcularına 2 gün izin veren teknik direktör Fatih Terim, federasyonun toplantı yapacak olması nedeniyle ‘ligler ertelenecek’ beklentisiyle izin dönüşü ilk idmanı iptal etmişti. Çarşamba günü "devam" kararı çıkmasının ardından gözler Çankaya Köşkü'nde yapılan devlet kabinesi zirvesine çevrilmişti ki, orada da herhangi bir karar açıklanmaması spor kamuoyunda tepkilerin yükselmesine neden olmuştu.

Perşembe günü öğle saatlerinde Metin Oktay Tesisleri’nde toplanan sarı kırmızılı futbolcular ve teknik heyet, 13.00’te başlaması gereken antrenman öncesi yaklaşık 1 saat süren bir toplantı yaptı. Toplantının tek gündem maddesi koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan endişelerdi. Aynı dakikalarda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun, liglerin ertelenmesi gündemiyle futbol - basketbol ve voleybol federasyonlarının başkanlarıyla toplantı yaptığı haberini alan Fatih Terim, yapılması beklenen antrenmanı iptal etti. Daha sonra öğle yemeği yiyen futbolcular ve teknik heyet, saat 15.00’te tesislerden ayrılıp evlerine gitti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0