#EvdeKal | Oyun önerileri!

#EvdeKal sloganıyla, kendimizi dışarıdaki yeni nesil koronavirüs olan covid19’dan korurken, evde zamanımızı sıkılmadan geçirmek için oyunlara vakit ayırabiliriz. Bu listede, size beğendiğimiz oyunları önererek zamanınızı dolu dolu geçirmenize yardımcı olmak istiyoruz.

Listedeki oyunları Steam aracılığı ile satın alarak kütüphanenize ekleyebilir ve dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

1) Football Manager 2020
25 Mart 2020'ye kadar bedava olan, klasikleşmiş ve efsaneleşmiş menajerlik oyunu.. Çok fazla şey söylemeye gerek yok. Football Manager serisi artık oyuncular için kült haline geldi. Özellikle çok fazla detay içeren, birçok underdog takımı ve özellikle Galatasaray'ı seçerek macera dolu kariyer yönetebilir ve futbol dünyasına yön verebilirsiniz.

2) Counter Strike: Global Offensive
Counter-Strike, bu listede olmasa bile herkesin aklında, kiminin ise kalbinde yer alan bir oyun.. FPS oyunlarına meraklıysanız elbet bu oyunu oynamışsınızdır fakat hazır evdeyken eğer bilgisayarınızda bulunmuyorsa tekrar indirip oynayabilirsiniz. Özellikle son zamanlarda anlık 1 milyon oyuncu sayısını yakalayan CSGO, ilk çıktığı zamanlarda elde ettiği istatistik ile hayatına devam ediyor.

3) Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
CS:GO ile birlikte listemizde yer alan başka bir FPS oyunu. Tamamen strateji üzerine kurulu olan bu oyun, belli haritalarda atak ve defans olmak üzere ikiye ayrılan maçları sizlere oynatıyor. Bir malikane, bir banka... Karşı tarafta biyolojik etkisi olan bombayı patlatmak isteyen bir grup, elinde rehine tutan militanlar, diğer tarafta ise bu tehditleri ortadan kaldırmak isteyen özel tim.


4) Grand Theft Auto V
GTA, tıpkı Counter Strike serisi gibi yıllardır oynanan, üstünden 10 yıl geçse bile tekrar ve tekrar oynanabilecek bir oyun. Online olarak oynayarak istediğiniz zaman yarışlara katılabilir, istediğiniz zaman arkadaşlarınızla bir banka soyabilir, istediğiniz zaman Role Play yapan sunuculara bağlanarak kendinizi bir karakter adapte edebilirsiniz. Hayır ben bunları istemiyorum diyorsanız mutlaka zengin senaryosunu denemelisiniz.


5) 60 Seconds!
Indie çıkışlı bir oyun. Düşük bütçeli bir oyun stüdyosunun elinden çıkan bu oyun, size çerezlik gelecek ama zamanınızı keyifli haline getirecektir. Atom bombası düşecek olan şehre, bomba patlamasına 60 saniye kala evinizdeki ihtiyacınız olabilecek malzemeleri sığınağa koymanız gerekiyor. 60 saniye bittikten sonra, elinizdeki malzemelerle olabildiğince en uzun şekilde hayatta kalmanız ve tehditlerin ortadan kalkmasını beklemelisiniz.

6) Euro Truck Simulator 2
Home office tırcılık... Mizahı bir kenara bırakırsak, isterseniz mevcut oyun haritalarıyla isterseniz ek paketler alarak ülkeler arası, şehirler arası tırcılık yapabilirsiniz. Kendi şirketinizi kurarak, altınızda MANN marka tır ile yeri geldiğinde boru, yeri geldiğinde gaz, yeri geldiğinde ise çimento taşıyarak siparişleri yetiştirmeniz gerekiyor. Tamamen gerçek hayattaki kurallar ve imkanlar ele alınarak tasarlanmış bir proje. Norveç'ten aldığınız malı İsveç'e götürürken yoldaki hız uyarılarına dikkat etmeniz gerekiyor. Sakın hız sınırını aşmayın, cezayı şirket değil siz kendi cebinizden karşılarsınız.

Listemizin geri kalanını ise Steam üzerinden inceleyebilirsiniz. Önerilerimiz içerisinde hem büyük şirketlerin hem de küçük stüdyoların yaptığı oyunlar bulunuyor. Bu oyunların hepsini oynadığımız ve keyif aldığımız için gönül rahatlığı ile size öneriyoruz.

7) Borderlands 2-3
8) BioShock Serisi
9) Portal Serisi
10) Rocket League
11) The Witcher Serisi
12) Sleeping Dogs
13) Secret Neighbor
14) Ministry of Broadcast
15) The Forest
16) Thief Simulator
17) HEADLINER
18) House Flipper
19) Prison Architect
20) Human: Fall Flat
21) Overcooked! 2
22) Risk: Global Domination
23) Tropico 6
24) This War of Mine
25) Sniper Elite 4
26) Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist
27) The Long Dark
28) Bully
29) Call of Duty Modern Warfare Serisi
30) Call of Duty 1-2 (Nostalji Kuşağı)
31) Hitman 1 – 2
32) Hellblade: Senua’s Sacrifice
33) Metro 2033
34) Papers, Please!
35) Dealer’s Life
36) Max Payne Serisi
37) Fallout: New Vegas
38) Plague Inc. Evolved
39) Red Dead Redemption 2
40) Business Tour – Online Multiplayer Board Game

1 yorum:

  1. buna ek olarak Call of duty:Warzone ve Euro Truck Simülatör ve PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS ve Rust ve Bf serisi ve Arma 3(Role Play sunucuları var) ve Squad ve son olarak RISK: Global Domination

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0