Yener İnce: Biz önlemimizi aldık..

Yaşanan bu zor günlerde liglerin ertelenmesiyle birlikte endişeler de artmaya başladı. Covid-19 virüsü nedeniyle duyulan endişe nedeniyle Galatasaray takımı, futbolcuları ve teknik ekibiyle birlikte kapsamlı bir sağlık taramasından geçti.

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın, seyircisiz oynanan Beşiktaş derbisinden sonra hemen harekete geçtiği, tüm futbolculara, teknik heyete ve çalışanlara Koronavirüs testi yaptırdığı ortaya çıktı. Kulüp Doktoru Yener İnce, "Türkiye'de henüz vaka görülmemişken biz önlemlerimizi aldık. Bütün seyahatleri yasakladık. Oyuncularımızın ve ailelerin de evleri dezenfekte edildi. Fatih Terim ve oyuncularımız için çok endişelendik. Erteleme kararı sonrası sağlık testlerimizi yaptırdık" dedi. Koronavirüs testlerinin sonuçlarının önümüzdeki günlerde belli olacağı öğrenildi. Başakşehir kulübünün de virüs taramasından geçtiği ifade edildi.

Galatasaray’daki en son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!
Süper Lig'de son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0