Fatih Terim scout ekibine ödev verdi!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da liglerin ara verilmesi fırsat bilinerek yeni sezon için gerçekleştirilecek çalışmalara zaman yaratma şansı doğdu. Liglerin ertelenmesi kararı sonrasında Florya'daki tüm çalışanları ve oyuncuları evlerine gönderen teknik direktör Fatih Terim, bu sefer scout ekibine ödev verdi! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Türkiye'yi saran koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz hafta kulüp çalışanlarını evlerine göndererek "home office" uygulamasına geçen Galatasaray'da teknik direktörü Fatih Terim, scout ekibiyle bir toplantı yaparak ev ödevi verdi! Tecrübeli hoca, ligler verilen ara sona erdikten sonra herkes tesislere döndüğünde, önünde çok detaylı bir futbolcu havuzu görmek istediğini söyledi. Buna göre scout ekibi, dünya çapında genç, potansiyelli ve maliyeti uygun yeteneklerin raporlarını hazırlayarak, görüntülü bir şekilde sunum gerçekleştirecek. Terim, virüs salgını sona erip erteleme bittiğinde ilk iş olarak bu raporları inceleyeceğini ve geleceğe yatırım olarak gördüğü oyuncuların transferini isteyeceğini ekibine iletti.

ÇIKIŞ YOLU GENÇLERDE
Kurmay ekibiyle yaptığı toplantılarda, futbol şubesinin finansal olarak güçlenmesinin en kısa yolunu gençlere yatırım olarak vurgulayan Terim, dünyada birçok kulübün bu yoldan giderek yeni yıldızlar kazandığını hatırlattı. Fatih hoca, genç ve yetenekli yıldız adaylarıyla hem saha içinde seviye atlayacaklarını hem de bu isimlerin satışından kazanacakları paralarla kulüp ekonomisini rahatlatacaklarını düşünüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0