FIFPRO, federasyonu toplantıya çağırmış!

Bütün Avrupa'da koronavirüs tehdidi nedeniyle maçlar ertelenirken Türkiye'de karşılaşmaların seyircisiz oynanmaya devam edecek olması büyük tepki çekerken Spor Bakanlığı bugün federasyonları toplantıya çağırmıştı. Bu toplantıda erteleme kararının çıkması beklenirken şok bir detay ortaya çıktı. 

Türkiye'de Federasyonların insan hayatını tehlikeye atarak maçların oynatmaya devam etmesi topyekün tüm sporcular tarafından tepki çekerken bugün toplantı yapılmaya karar verilmişti. Erteleme kararının alınması beklenirken yeni bir detay ortaya çıktı. FIFPRO kendilerine gelen yoğun talep sonrasında TFF’yi liglerin durumunu görüşmek üzere acilen toplantıya davet ettiklerini açıkladı. FIFPRO'nu bu paylaşımın altına Fernando Muslera, Beşiktaş'tan Kevin-Prince Boateng ve geçtiğimiz gün Trabzonspor'dan ayrılan John Obi Mikel'i etiketlemesi dikkat çekti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0