Fiorentina, Marcao'ya talip!

marcao
Galatasaray, Süper Lig'in ikinci yarısına 7'de 7 yaparak başlarken şampiyonluk yarışında da iddialı konuma geldi. Sarı-kırmızılılarda ikinci yarıda gösterilen muazzam performansta pay sahiplerinden olan Marcao'ya İtalya'dan talip çıktı.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Fiorentina, sezon sonunda Pezzella'nın ayrılma ihtimalinin yüksek olmasından dolayı stoper arayışlarına erken başladı. İtalyan ekibinin radarında Galatasaraylı futbolcu Marcao olduğu öğrenildi. Galatasaray yönetimi ise Marcao'yu ucuza bırakmaya yanaşmıyor. Sarı kırmızılıların yüksek gelir hedeflediği Marcao için en az 10 milyon euro talep ettiği öğrenildi. 

Fiorentina kulübü Pezzella'nın yerine Marcao'yu gözüne kestirdi ve oyuncuyu transfer listesine aldı. Sezon sonunda iki kulübün masaya oturacağı ve Marcao'nun bonservisi için görüşeceği kaydedildi. Marcao bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 21 maçta forma giyerken, tüm kulvarlarda 32 maçta görev aldı. Marcao'nun sarı kırmızılı takımla 2022'ye kadar sözleşmesi devam ediyor. (Futbol Arena

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0