Galatasaray ilk yarılarda en az gol yiyen takım!

fernando-muslera
Süper Lig'in ikinci yarısına 7'de 7 yaparak başlayan ve şampiyonluk yarışında iddialı konuma gelen Galatasaray, Avrupa'nın devlerini geride bıraktı. 2020 yılında bütün maçlarını kazanan tek takım konumunda olan Cimbom, az gol yemesiyle de dikkat çekiyor.

Galatasaray ligin ikinci yarısında muazzam bir performans göstererek 7'de 7 yaparken şampiyonluk yarışında da zirveyle arasındaki puan farkını 1'e düşürdü. Cimbom, Süper Lig'de ve Avrupa'nın beş büyük liginde 2020'de oynadığı tüm maçları kazanan tek takım olurken az gol yemesiyle de dikkat çekiyor. Galatasaray, bu sezon Süper Lig ve Avrupa'nın beş büyük liginde yer alan 116 takım arasında, maçların ilk yarılarında en az gol yiyen takım konumunda yer alıyor.  Cimbom bu sezon ligde ilk yarıda kalesinde sadece 3 gol gördü. 


Süper Lig'de oynadığı 24 maçta 42 kez rakip kaleleri sarsan Galatasaray, bu maçlarda kalesinde ise sadece 18 gol gördü. Fatih Terim'in öğrencileri ligin en az gol yiyen takımı durumunda bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Fernando Muslera performansıyla öne çıkarıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0