Florya'da tedbirler en üst düzeyde!

Koronavirüs nedeniyle liglere ara verilmesinin ardından uzaktan çalışma prensibine geçen ilk kulüplerden birisi olan Galatasaray'da antrenman tesisleri Florya Metin Oktay Tesisleri'nde tedbirler en üst seviyede alınmış durumda.. Güvenlik görevlilerinin dışında kimsenin girişine izin verilmeyen tesislerde antrenman sahalarının sulama işlemleri dahi uzaktan yapılıyor! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Florya'da hiç kimse kalmadı! Koronavirüs salgınına önlem tedbirleri açısından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kuş uçurtulmuyor.. Futbol ve basketbol takımlarının A takımdan altyapı takımlarına kadar gerek salon gerekse de idari çalışmalarının yürütüldüğü tesislerin bulunduğu Florya Metin Oktay Tesisleri koronavirüs salgını sonrasında tabir-i caizse karantinaya alındı. Güvenlik görevlileri dışında kimsenin girişine izin verilmezken, tesis çalışanları da uzaktan çalışmaya gönderilmişti. En üst düzeyde tedbirlerin alındığı tesislerde çim sahaların bakım işlerini yapan ekip yaptığı çalışmaların ardından tesisleri terk ederken, sulama sistemleri de uzaktan ayarlanmış durumda.. 

ÖDEMELER İÇİN SEFERBERLİK
Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz, koronavirüs salgını nedeniyle karantina günlerinde personellerin maaşının ödenmesi konusunda ekstra bir hassasiyet gösteriyor. Mart ayı itibariyle tüm geçmiş dönem alacaklarını yatıran yönetimin bu zor günlerde Nisan ayında da maaş ödemelerini eksiksiz yapmayı planlıyor ve bunun için kaynak arayışı içerisindeler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0