Galatasaray'a Telles ve Maicon piyangosu!

Maicon - Telles
Galatasaray'ın geçtiğimiz yıl Şubat ayında 1.5 yıllığına Al Nassr Kulübüne kiraladığı Maicon, bu sezonki performansı ile göz doldurdu. Suudi Arabistan ekibinin Breziyalı stoperin başarılı performansının ardından bonservisini almak için harekete geçtiği ve Cimbom'un kapısını çalacağı öğrenildi.. 

Futbol Arena'nın haberine göre; Al Nassr forması ile Suudi Arabistan Ligi'nde geride kalan 20 haftanın 19'unda forma giyen Maicon, takımının değişilmez oyuncusu oldu. Suudi Arabistan ekibi 1.7 milyon euro kiralama ücreti ödediği Maicon'un bonservisini almaya karar verdi. Galatasaray ile sözleşmesi 2021 Mayıs ayında sona erecek olan Maicon için Al Nassr kulübünün 3-4 milyon euro aralığında bir teklif yapmaya hazırlandığı ifade edildi.

TELLES'TEN DE MÜJDELİ HABER VAR
Galatasaray'a bir müjdeli haber de Alex Telles konusunda gelmişti. A Bola'da yer alan haberde Chelsea'nin Alex Telles'i istediği ve Porto'nun da Brezilyalı solbeki satmaya sıcak baktığı ifade edilmişti. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı oyuncunun 40 milyon euro karşılığında Chelsea'ye transferi halinde 3.3 milyon euro kazanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0