Younes Belhanda'dan şok talep!

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla eleştirilerin odak noktası olan ve sezonun ilk yarısında taraftarla arası açılan Younes Belhanda yönetimden çarpıcı bir talepte bulundu. Emre Akbaba'nın dönüşü sonrasında kulübeye mahkum olan Faslı oyuncu bir yıl sonra bitecek sözleşmesi için menajeri William D'avila'nın yöneticilerle görüşmesini istedi! 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; bu sezon gösterdiği kötü performans sonrası şimşekleri üzerine çeken Younes Belhanda şok etti! Galatasaray yönetiminin yeni sezon öncesi mutlaka yolları ayırmayı planladığı Faslı futbolcunun menajeri William D'Avilla, idarecilerle temasa geçerek 'yeni sözleşme' isteğini bildirdi. 2021'de sözleşmesi bitecek olan Belhanda'nın Türkiye'de çok mutlu olduğu ve en az 3 yıl daha kalmak istediği belirtiliyor. Ancak yönetim kesinlikle yıldız futbolcunun isteğine soğuk bakıyor.

Younes Belhanda bu sezon Galatasaray forması altında tüm kulvarlarda 24 maçta görev yaptı ve 5 gol - 2 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0