Galatasaray'da koronavirüs uyarısı!

Dünya genelinde büyük bir tedirginlik yaratan koronavirüs salgını için Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti de harekete geçti. Beşiktaş derbisi öncesi çalışmalarına bir günlük aranın ardından başlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyuncularıyla yaptığı toplantıda özel yaşantılarına dikkat etmelerini istedi.

Florya'daki antrenmanlar dışında özel hayatlarını dışarda geçiren futbolculara daha dikkatli olunması çağrısında bulunuldu. Genelde aileleriyle dışarda yemeğe çıkan oyunculara, fazla kalabalığa karışmaları ve kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarla da fazla temas halinde bulunmamaları ifade edildi. Koronavirüs konusunda oyuncularını uyaran teknik heyet, herhangi bir rahatsızlık durumunda derhal hem kendilerine hem de sağlık ekibine bilgi verilmesini talep etti. 



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0