Onyekuru antrenmanı yarıda bıraktı!

Bir günlük aranın ardından Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına Florya'da başlayan Galatasaray'da bugün gerçekleştirilen antrenmanda Henry Onyekuru şoku yaşandı. Antrenmanın başında gerçekleştirilen düz koşu sırasında arka adalesini tutan Nijeryalı oyuncu teknik heyetle görüşerek çalışmayı yarım bıraktı. 

Galatasaray'da hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş derbisinden önce basına açık olarak yapılan antrenmanda Henry Onyekuru çalışmayı yarım bıraktı. Antrenmana düz koşu ile başlayan Nijeryalı oyuncu, teknik direktör Fatih Terim ve kulüp doktoru Yener İnce ile yaptığı görüşmenin ardından tedbir amacıyla antrenmanı yarıda bırakarak soyunma odasına gitti. Antrenmanın ardından tedavisine başlanacak olan Henry Onyekuru'nun durumunun kısa bir süre içerisinde yapılacak olan kontrollerin ardından açıklanması bekleniyor.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Henry Onyekuru, antrenmanda sağ / sol alt arka adale grubunda ağrı hissederek tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktı. Oyuncumuzun sağlık durumu, yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak" ifadeleri kullanıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0