Luyindama geri döndü!

Galatasaray'da sezonun ilk yarısında milli takımda çapraz bağlarını kopartan ve sezonu kapattığı açıklanan Christian Luyindama'dan müjdeli haber geldi. Kasım ayında ameliyat olan Demokratik Kongolu savunma oyuncusu beklenenden erken bir şekilde saha çalışmalarına başladı.

Ekim ayındaki milli maç arasında sakatlanan Christian Luyindama, sakatlık sürecinin devamında Kasım ayının ilk haftalarında ameliyat olarak sezonu kapatmıştı. Çapraz bağ kopması yaşayan ve sezonu kapatan Kongolu savunmacı bir süredir rehabilitasyon çalışmalarının ardından ilk kez bugün saha çalışmalarına başladı. Ameliyatının ardından tedavi ve rehabilite sürecini İstanbul'da geçiren tecrübeli savunmacının takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde saha çalışmalarına başlaması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Christian Luyindama her ne kadar lisansı dondurulması gerekçesiyle bu sezonun kalan kısmında forma giyemeyecek olsa bile gelecek sezon için teknik heyetin planlarında önemli bir yere sahip bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0