Ligin ikinci yarısı Feghouli zamanı!

Galatasaray’da sezonun ikinci yarısı Sofiane Feghouli zamanı olmaya başladı.. Sezonun ilk yarısında fizik olarak problem yaşayan yıldız oyuncu ikinci yarıda özüne döndü. Geçen sezon yükselen performansıyla şampiyonlukta başrol oynayan Cezayirli bu sezonda da şampiyonluk yolunda en önemli faktör olmaya aday! 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da Sivas maçında bir gol atıp, bir de asist yapan Sofiane Feghouli’nin ligin ikinci yarılarındaki çıkışı dikkat çekici olmaya başladı.. Sarı-kırmızılı takımdaki üçüncü sezonunu yaşayan Cezayirli futbolcu, Galatasaray’daki ilk döneminin ilk yarısında, 5 gole katkı sağlarken, ikinci yarıda bu rakamı 10’a çıkardı. Feghouli, ikinci yılında ise yine ikinci yarıda performansını yukarı taşıdı. Sofiane Feghouli ilk yarıda 1 gol atarken, ikinci devrede 8 gol attı, 6 da asist yaparak 14 golle şampiyonluğa büyük katkı sağlamıştı. Özellikle sezonun en kritik maçlarında sahneye çıkan Soso bu performansıyla taraftardan da büyük destek görmüştü. 

Sezon sonunda milli takıma giden ve Afrika Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Sofiane Feghouli sezon başında tatilini erken kesip, takıma katıldı. Kamp dönemini geçirmediği için bu sezon ilk yarıya yine kötü başlayan Soso, tabiri caizse sezonun ikinci yarısında açıldı. İlk 17 hafta 3 gole katkı yapan Cezayirli futbolcu, ikinci yarıda 8 haftada 4 gole destek sağladı. Yıldız oyuncu attığı gollerin yanı sıra takım içi oyuna etkisiyle de şampiyonluk yolunda önemli bir katkı vermeye başladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0