Galatasaray polemiklerden uzak kalacak!

Süper Lig’de son dönemde hakemler ve kulüpler arasında yaşanan gerilimden uzak duran Galatasaray yönetiminin bu konuda camia olarak karar aldığı ortaya çıktı. Sezonun ilk yarısında en ufak beyanatta bile sert cezalar almalarına karşın rakiplerinin cezasız kaldığını gören Galatasaray’da hem yönetim hem de teknik heyet ilginç bir strateji belirledi, 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray Yönetimi, futbol ailesi içindeki tartışmalara mümkün olduğunca uzak kalmak istiyor. Özellikle son dönemdeki hakem hataları ve bunun sonrasındaki kulüplerin isyanı ortamın gerginleştirirken, sarı-kırmızılılar ise mümkün oldukça bunun dışında kalmak istiyor. Böyle bir strateji güden sarı-kırmızılılar, “İş kayıkçı kavgasına dönmesin” diyerek kendilerince haklı oldukları konularda bile ekrana çıkmıyor. Yaşanan ağız dalaşının sportif ortamı gerdiğine ve camiaya zarar verdiğine inanan başkan Mustafa Cengiz ile yönetim, camia olarak dışarıda kalıp sadece şampiyonluğa motive olmak istiyor. Özellikle bu konuda teknik direktör Fatih Terim ile de görüşen yönetimin, hocanın dikkatinin saha dışına dağılmasını istemiyor. Zaten deneyimli teknik adam basın toplantılarında kendisine sorulan soruları da yanıtlamaktan imtina ediyor, Ancak başkan Mustafa Cengiz, basın mensuplarının katılacağı bir toplantı ile hakem ve diğer konular hakkında bir program yapmayı planlıyor.

ZEMİN İSYANI
Galatasaray’da özellikle Seri’nin şikayetiyle gündeme gelen Yeni 4 Eylül Stadı’nın zemini, Galatasaraylı futbolcuları isyan ettirdi. Sarı-kırmızılıların bu serzenişini Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz da haklı buldu. Sivasspor başkanı maç öncesinde konuyla ilgili olarak, Galatasaraylı yöneticilere, kuzeye bakan kale önündeki çimlerin güneş görmediğini belirterek, bu nedenle iki kale önünde 5 derecelik bir sıcaklık fark oluştuğunu anlattı. Bunun ultraviyole güneşleme ile düzelebileceğini dile getiren Otyakmaz, bu konuda Spor Genel Müdürlüğü’nden yardım bekliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0